Veneen säilytys Inkoossa – turvallinen telakka moottori- ja purjeveneille

Pyydä Tarjous Yhteystiedot
Icon, company logo

Gripmarine Oy Ab pitää huolen, että veneesi on toimintakuntoinen koko veneilykauden. Voit tilata kauttamme veneen säilytyksen ja huollon avaimet käteen -palveluna. Yritykseltämme löytyy vuosikymmenten ammattitaito veneiden huollosta. Olemme aktiivisia ja ehdotamme ratkaisua välittömästi veneen omistajalle, kun huomaamme puutteita. Teemme huoltotöitä, asennuksia, kunnostustöitä sekä vakuutusyhtiöiden vahinkokorjauksia.

Veneiden talvisäilytys

Otamme talvisäilytykseen moottoriveneitä ja purjeveneitä. Maksimissaan vene voi painaa 25 tonnia. Kaikki talvisäilytettävät veneet sijoitetaan lämpimään halliin. Tällä tavalla veneen arvo säilyy sekä pystymme läpi talven hoitamaan tilatut huoltotyöt. Hallimme sijaitsevat rauhallisella alueella ja veneiden turvallisuudesta huolehtivat henkilökuntamme lisäksi hälytyslaitteet. Edellytämme luonnollisesti että talvisäilytyksessä olevilla veneillä on voimassa oleva vakuutus.

Asiakas voi myös itse tehdä huoltotöitä

Asiakas on kuitenkin myös itse vapaa tekemään haluamansa huolto- tai kunnostustyöt. Jos asiakas itse haluaa tehdä huoltotöitä, sovimme asiakaskohtaisesti, milloin hallissamme voi työskennellä ja mitä siellä voi tehdä. Kiireisimpinä nosto- ja laskuaikoina halliin ei turvallisuussyistä johtuen ole pääsyä. 


Jokainen vene on yksilö, ja annamme mielellämme kirjallisen huoltotarjouksen saatuamme veneen tiedot ja huoltotarpeet. Kirjaudu MyBoat-asiakasjärjestelmäämme täällä tai soita meille.

Milloin talvisäilytyspaikkoja on vapaana?

Hyvän hinta- ja laatusuhteen ansiosta olemme vuosittain täyttäneet hallimme. Veneitä kuitenkin myydään ja vaihdetaan vuosittain, joten paikkatilanne elää jatkuvasti. Mikäli haluat talvisäilytyspaikan veneellesi, sitä kannattaa ehdottomasti tiedustella jo keväällä tai viimeistään kesällä. Suosittelemme, että jätät tietosi veneestäsi MyBoat-asiakasjärjestelmämme kautta. Samalla saat tarkan tarjouksen mahdollisesta talvisäilytyksestä ja siihen liittyvistä palveluista. Kirjaudu MyBoat-asiakasjärjestelmäämme täällä tai ota yhteyttä

Kalusto veneen nostoon

Nostamme valtaosan veneistä omalla Subliftillamme ja pienemmät veneet hydraulisella trailerilla. Sublifti on miellestämme telakkatoiminnan turvallisin ja hellävaraisin nostolaite. Sen nostokapasiteetti on 25 tonnia.

Lue lisää kalustostamme