Veneen moottorin huolto sekä muut kunnostustyöt talvisäilytyksen aikana Inkoossa

Yhteystiedot
Icon, company logo

Gripmarine Oy Ab:n käytössä on ajanmukaiset tilat ja kalusto veneiden talvisäilytykseen, huoltoon ja korjauksiin. Suurin sallittu venekoko on 25 tonnia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2007 asti ja niin kalustomme kuin henkilökuntamme on kehittynyt vuosien varrella ja kerännyt uskollisen asiakaskunnan palveluillemme. Palveluihimme kuuluvat niin veneen moottorin huolto, pohjan maalaus kuin muutkin korjaus- tai huoltotyöt veneen talvisäilytyksen lisäksi. Teemme sopimuksen mukaan kaipaamasi huoltotyöt talvikauden aikana, jolloin veneesi on täysin kunnossa heti veneilykauden alkaessa. Tällä sivulla pääset tutustumaan kalustoomme tarkemmin.

Telakan kalusto

VENEIDEN SÄILYTYSHALLIT

Käytössämme on kolme uudenaikaista talvisäilytyshallia, yhteensä säilytystilaa on noin 5 000 m². Käytännössä halleihin mahtuu 130–140 venettä. Halleissa on pölyämätön asfalttilattia, lämmitys, ilmanvaihto, kameravalvonta, murtohälyttimet ja paloilmaisimet. Vapaa korkeus halleissa on 6–7 metriä.

MASTOJEN SÄILYTYSHALLI

Purjeveneiden mastoille on varattu oma kuiva, lämmittämätön säilytystila.

SUBLIFT-NOSTOLAITE

Kauko-ohjattava subliftimme on turvallinen ja tehokas nostolaite, joka käsittelee jopa 25 tonnin painoisia veneitä. Nosto tapahtuu aina alhaalta päin, leveillä nostoliinoilla. Veneen runkoon ei kohdistu pistekuormaa eikä muita perinteisellä nosturilla tehtävään nostoon liittyviä rasituksia ja riskejä. Teemme kaikki nostot ja laskut subliftilla. Subliftille on oma ajoluiska rannassa, laiturin vieressä. Pienimmät veneet nostamme hydraulisella trailerilla.

MASTONOSTURI

Kuivalle maalle, hallien viereen sijoitettu mastonosturi helpottaa ja nopeuttaa mastojen käsittelyjä. Subliftilla on helppo viedä purjevene juuri oikealle kohdalle ja operoida tarkasti ja turvallisesti maston kanssa.

LAITURI

Käytössämme on nykyaikainen laituri, jossa on 12 paikkaa asiakkaidemme veneille. Syväys laiturissa on 3,5 metriä.

PESUKALUSTO

Pesemme veneet heti noston jälkeen. Käytössämme on monipuolinen kalusto pesureita ja työkoneita.

Pyydä tarjous talvisäilytyksestä tai veneen moottorin huollosta

UUSI ASIAKAS

Klikkaamalla linkkiä, pääset tarjouspyyntösivulle. Siellä voit helposti täyttää tarjouspyynnön haluamistasi palveluista. Lähetämme tarjouksen sinulle mahdollisimman nopeasti.

NYKYINEN ASIAKAS

Gripmarine Oy Ab:n asiakkaat, joilla on jo käyttäjätunnus, kirjautuvat sisään tästä linkistä. Sivuilla voit katsoa oman veneesi tietoja ja huoltosopimusta.