Veneen nosto ja lasku Inkoossa

Pyydä Tarjous Yhteystiedot
Icon, company logo

Gripmarine Oy Ab palvelee asiakkaitaan joustavasti ja tarjoaa veneen nostoa toimipaikassaan Inkoossa. Nostamme säilytyksessä olevat veneet syksyllä ja laskemme ne vesille keväällä. Annamme mielellämme myös lisätietoja veneen talvisäilytyksestä ja huollosta avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä!

Käytössämme on laadukas nostoramppi

Käytössämme on uusittu nostoramppi, joka on pidennetty ja syvennetty. Tätä paranneltua ja tukevampaa nostoramppiamme käyttäen pystymme nyt nostamaan syvempiäkin purjeveneitä.

 

Kaikki veneen nostot teemme tarkasti, kokeneen ammattilaisen varmalla otteella.

Veneiden tuenta

Uudet moottorivenetuet takaa ettei tule pistekuormia venerunkoon. tällä tavalla varmistamme myös että asiakkaat ja henkilökuntaamme pystyy turvallisesti työskentelemään talven aikana

Veneen nosto vankalla kalustolla

Kaikki veneen nostot teemme asiantuntevasti, vankkaa kalustoamme käyttäen. Nostamme valtaosan veneistä Subliftillamme, joka on sekä turvallinen että hellävarainen kauko-ohjattava nostolaite. Sen avulla jopa 25 tonnin painoinen vene nousee vedestä talvisäilytykseen ja takaisin helposti, ilman heilahduksia. Pienempien veneiden nostossa käytämme hydraulista traileria.

Lue lisää kalustostamme