Veneen nosto tarkasti Inkoossa

Pyydä Tarjous Yhteystiedot
Icon, company logo

Gripmarine Oy Ab palvelee asiakkaitaan joustavasti ja tarjoaa veneen nostoa toimipaikassaan Inkoossa sekä Helsingin ja Espoon alueilla. Nostamme säilytyksessä olevat veneet syksyllä ja laskemme ne vesille keväällä. Annamme mielellämme myös lisätietoja veneen talvisäilytyksestä ja huollosta avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä!

Käytössämme on laadukas nostoramppi

Käytössämme on uusittu nostoramppi, joka on pidennetty ja syvennetty. Tätä paranneltua ja tukevampaa nostoramppiamme käyttäen pystymme nyt nostamaan syvempiäkin purjeveneitä.

 

Kaikki veneen nostot teemme tarkasti, kokeneen ammattilaisen varmalla otteella.

Veneen nosto karilleajon jälkeen

Meidät voit pyytää apuun, kun tarvitset ammattilaista veneen nostoon karilleajon jälkeen. Nostamme tässä tapauksessa muidenkin kuin omien asiakkaidemme veneitä. Haluamme auttaa silloin, kun apuamme tarvitset. Meiltä saat aina ripeää ja varmaa palvelua.

Veneen nosto vankalla kalustolla

Kaikki veneen nostot teemme asiantuntevasti, vankkaa kalustoamme käyttäen. Nostamme valtaosan veneistä omalla Subliftillamme, joka on sekä turvallinen että hellävarainen kauko-ohjattava nostolaite. Sen avulla jopa 25 tonnin painoinen vene nousee vedestä talvisäilytykseen ja takaisin helposti, ilman heilahduksia. Pienempien veneiden nostossa käytämme hydraulista traileria.

Lue lisää kalustostamme