Hallipaikka veneelle Inkoosta – täyden palvelun telakka

Pyydä Tarjous Yhteystiedot
Gripmarine ikoni

Gripmarine Oy Ab tarjoaa moottori- ja purjeveneille talvisäilytystä sekä siihen liittyviä monipuolisia huolto- ja korjauspalveluja Inkoossa. Kolme lämmintä hallia, suojaisa ranta ja laituri, sublift, mastonosturi sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat parhaan mahdollisen hallipaikan veneellesi sekä kattavat huoltomahdollisuudet tarpeisiisi.

Tutustu sivullamme palveluihimme tarkemmin ja ole yhteydessä.

Veneen talvisäilytys

Käytössämme on kolme nykyaikaista hallia, joiden maksimikorkeus on 6–7 m. Halleissa on kameravalvonta, murtohälyttimet ja paloilmaisimet. Halleissa on tasainen lämpö (talvella +7 °C), ilmanvaihto sekä oikea ilmankosteus. Purjeveneiden mastoille on oma kuiva, lämmittämätön tila.

Veneiden nostot ja laskut

Nostamme ja laskemme veneet subliftillä eli pyörillä liikkuvalla kauko-ohjattavalla nostolaitteella, joka menee veneen alle. Sublift on ehdottomasti turvallisin, hellävaraisin ja varmin tapa siirtää jopa 25 tonnin painoinen vene vedestä talvisäilytykseen ja takaisin. Ei pistekuormia runkoon, ei äkillisiä heilahduksia. Sublift nostaa veneen hitaasti ja millimetrin tarkasti. Perille telakointipaikkaan se liikkuu kävelyvauhtia.

Veneiden huolto- ja kunnostuspalvelut